Pasztell, Akvarell Boldog Mail Köszönöm a vevők Matrica Címke a kisvállalkozások számára, 60 1.5 Kör Matricák által AmandaCreation, Nagy Boríték, Képeslap, Direct Mail, & Többet!

Pasztell, Akvarell Boldog Mail Köszönöm a vevők Matrica Címke a kisvállalkozások számára, 60 1.5 Kör Matricák által AmandaCreation,

HUF 1753.65

Összeg

Elismerés Túlterhelés : Célja a tehetséges anya, ezek a mókás matricák funkció egy üzenetet az ügyfelek számára - kaptak néhány boldog mailt!Ezek hozzá a személyes kapcsolatot, hogy minden megrendelést, a kommunikáció pedig megy ki, hogy az ügyfelek – egy különleges köszönöm mindenkinek, aki üzletek kicsi!Amanda Teremtés.Eredeti design by Amanda Teremtés.Fantasztikus Minőség : Felejtsd el kisebb, chintzier nyomtatott címkék a vékony papírt.1,5 centivel a vevők Matricák nagyobb & keményebb, mint a legtöbb.Plusz, vannak nyomtatva 60# raktáron a kimagasló minőséget. 1,5 hüvelykes Köszönöm címkék tökéletes a különböző célokra.Majd 60 matricák, így rengeteg adja ki a parancsot, majd a kommunikáció.Tartsa őket, dobozok, csomagok, borítékok, leveleket, képeslapokat, szórólapok, vagy használni őket, mint a borítékot a fókák a direct mail.Ezek a mókás matricák segítsen felismerni a vásárlók stílus.Azt, hogy gyorsan, könnyen hozzá a személyes kapcsolatot, a parancs, a kommunikációban. 100% Made in USA : biztos lehet benne, hogy egyre valódi Amerikai kivitelezés..a szakértői tervezés a prémium matricák, hogy a színes nyomtatás. 100% Pénz-visszafizetési Garancia a vásárlás Kockázat Ingyenes!.


A fő tulajdonságok

Vevő választása