Melegvizes Palack, Hosszú Kéz Melegebb Thermal Pad Puha Gumi pánt, Kötő Görcs Kéz Melegebb, Nyak, Vállak Felmelegedés Meleg Víz Táska(Hízeleg)

Melegvizes Palack, Hosszú Kéz Melegebb Thermal Pad Puha Gumi pánt, Kötő Görcs Kéz Melegebb, Nyak, Vállak Felmelegedés Meleg Víz Táska(Hízeleg)

HUF 3886.65

Összeg

Puha forró vizes palackot : A palack puha gumi anyag fér 2 liter vizet, de javasoljuk, hogy csak akkor töltse 2/3 teljes, amely segít megakadályozni a víz tele, illetve lefoglalni a helyet a víz, ha használjuk.A vizet tud biztosítani a maximális biztonságot tökéletes hőátadás, hogy a víz hőmérséklete hosszú ideig.Kényelmes, biztonságos használat : a forró víz üveg könnyű kitölteni, a meleg víz üveggel van szerelve egy gyönyörű piros pont takarja, amely megakadályozhatja, hogy a forró víz üveg jön be közvetlen érintkezés a bőr égési sérülést okoz , amely kényelmes, biztonságos használata.Meleg Kezek-Lábak : a hossza A pad fűtés, a meleg víz üveg 73cm, így a nyak, derék, has, meg vissza, ami lehet, hogy meleg borogatás.Forró vizes palack jó a terhes nők, a gyerekek használni.Hosszú távú fűtés : a melegebb táska tökéletes kivitelezés, ami a forró vizes palackot tartósabb szigetelő hatása, a 2 L forró vizes palackot meleg legalább 6-8 órán át szobahőmérsékleten, az ágyra 10 perccel lefekvés előtt, Lehetővé teszi, hogy élvezze a meleg éjjel, különösen a hideg napok.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, - A kéz melegebb fűtés pad használata egyszerű, tartsa a palack nyakába, álljon egyenesen, majd töltsd ki lassan.Csavart a sapka, ha 2/3 teljes.Ne használjon forró vizet, amikor a tölteléket.Ne ülj egy forró vizes palackot.Funkció : 1. Puha gumi : vizes palack puha gumi anyag, tudja tartani a 2 liter vizet, de javasoljuk, hogy csak akkor töltse 2/3 teljes, amely segít megakadályozni a víz tele, illetve lefoglalni a helyet a víz, amikor az használatban van. 2. Védőburkolat : Felszerelt gyönyörű piros pont takarja, amely megakadályozhatja, hogy a forró víz üveg jön be közvetlen érintkezés a bőr égési sérülést okoz, amely kényelmes, biztonságos használata. 3. Hosszú idő fűtés : 2 L forró vizes palackot meleg legalább 6-8 órán át szobahőmérsékleten, tedd az ágyban 10 perccel lefekvés előtt, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a meleg éjjel, különösen az a nap, hideg 4. Forró borogatás : a hossza a forró víz üveg 73cm, így a nyak, derék, has, meg vissza, ami lehet, hogy meleg borogatást. 5. Könnyű használat : Tartsa a palack nyakába, állj egyenesen, majd töltsd ki lassan.Csavart a sapka, ha 2/3 teljes.Ne használjon forró vizet, amikor a tölteléket.Ne ülj egy forró vizes palackot.Specifikáció : Elem Típus : Forró Víz Üveg Anyaga : gumi, pamut Víz Üveg Méret : Kb. 73 x 12 cm / 28.74 x 4.72 hüvelyk Szalag Hossza : Kb. 120cm / 47.24 hüvelyk Nettó tartalom : 2l Funkció : Ragaszkodni a nyak, derék, has, majd vissza, hogy enyhíti a fájdalmat, a fájdalom keresztül meleg borogatás, valamint hő terápia.A csomag lista : 1 x forróvizes palack 1 x szőtt borító 1 x szalag Megjegyzés : 1.Kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.


A fő tulajdonságok

Item Type:
Hot Water Bottle
Material:
rubber, cotton
Water Bottle Size:
Approx. 73 x 12 cm / 28.74 x 4.72 inch
Ribbon Length:
Approx. 120cm / 47.24inch
Net content:
2l
Function:
Stick to your neck, waist, abdomen and back to relieve pain and pain through hot compresses and heat therapy.
Package list:
1 x hot water bottle 1 x woven cover :
1 x ribbon :
Note:
1.Please allow a little error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Vevő választása