Madár Ketrec Dupla rétegű Kalitka a Nagy Háztartási Kalitka a Seregély Kakadu is Használható Beltéri, illetve Kültéri Alkalmas Nagy Madarak, vagy az Állományokat a Madarak Repülési Cage ( Szín : Egy )

Madár Ketrec Dupla rétegű Kalitka a Nagy Háztartási Kalitka a Seregély Kakadu is Használható Beltéri, illetve Kültéri Alkalmas Nagy

HUF 104515.65

Összeg

Puha, szellős szövet lehetővé teszi, hogy a légi forgalomban, illetve ne zárja ki a fény, így a madár ketrec belseje marad, fényes. 1. Szerkezet : Ez a regény design, luxus kombináció bizonyítja, hogy az egyéniség a kalitkából.Különösen a réteges tervezés, a különböző típusú madarak lehet emelni, a felső, mind az alsó rétegek, valamint az alsó nettó, illetve az alváz lehet levonni, ugyanabban az időben.Vannak csigák az alján, hogy lehetővé teszik, hogy a madár kalitka, hogy szabadon mozoghassanak. 2. Mérete : 61cm×56cm×188cm / 24.0 a×22.0 a×74.0 be. (Hossz×Szélesség×Magasság). 3. Anyaga : fém. 4. Tágas tér : A madár rack leginkább alkalmas nagy, illetve közepes méretű madarak, mint a papagájok, kakadu, arák, papagájok, galambocskáim, kanári-szigetek, papagájok, galambok, pintyek, valamint fürj.ADJA a LEGJOBB AJÁNDÉK MADÁR- Kisállat madár kötelet, sügér ,tökéletes dekoráció a kalitkát.Ideális a madarak, hogy gyakorolja, Szórakoztatják, míg a fejlődő egyensúlyt, valamint a koordinációs képességek.Termék neve : madár cage Product anyag : metal Product szín : lásd a képet megjeleníteni!Alkalmazható jelenet : alkalmas beltéri, mind kültéri use Quickly : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Kézzel intézkedés a méret, lehet, hogy van egy kis hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm you3. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.4. Mivel a különbség a között, hogy a fény, illetve a felvételi szög, vagy a fény a kijelző alatt, lehet, hogy a kis kromatikus aberráció, kérlek, értsd meg.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi lesz megoldani ezeket a problémákat a lehető leghamarabb.


A fő tulajdonságok

Vevő választása