GANFANREN Északi Kovácsoltvas Díszítéssel Horog Falra Tornácon, Ruhát, Kalapot, Horog Ajtó Kulcs Akasztó Horog (Méret : 39x22cm)

GANFANREN Északi Kovácsoltvas Díszítéssel Horog Falra Tornácon, Ruhát, Kalapot, Horog Ajtó Kulcs Akasztó Horog (Méret : 39x22cm)

HUF 52824.15

Összeg

A tér, mint egy egész, a vizuális hatás, gazdag, érdekes.A vonalak csak igaz, a színek teljes mértékben mutatják, az esztétika, a romantikus élet, ami különösen érdekes.Stílus élet Kezdve a haza, a Skandináv Díszek testesíti meg az értelemben, hogy az esztétikai kialakítás.Skandináv Metal Kézműves ismert, az egyszerűség, egy kicsit vissza, hogy a természet, valamint támogatja eredeti varázsát.A szépség, a szer, a kiemelkedő temperamentum, kellemes Skandináv légkört.A tér, mint egy egész, a vizuális hatás, gazdag, érdekes.A vonalak csak igaz, a színek teljes mértékben mutatják, az esztétika, a romantikus élet, ami különösen érdekes.Stílus élet Kezdve a haza, a Skandináv Díszek testesíti meg az értelemben, hogy az esztétikai kialakítás.Skandináv Metal Kézműves ismert, az egyszerűség, egy kicsit vissza, hogy a természet, valamint támogatja eredeti varázsát.A szépség, a szer, a kiemelkedő temperamentum, kellemes Skandináv légkört.Specifikáció : Termék Név : Kézzel készített kovácsoltvas fali dekoráció hook Craft : handmade Material : Iron Weight : 0.7 kg Size : 39x22cm / 59x32cmcm Style : Poszt-modern/Amerikai/Északi, stb.Hely : nappali/tornácon/folyosó, stb.Csomag list1 * Horgok Fali Fogas Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Egy tökéletes dísz, otthon dekoráció, étkező asztal, vagy egy ajándék, hogy a szeretteit.


A fő tulajdonságok

Product Name:
Handmade wrought iron wall decoration hook
Craft:
handmade
Material:
Iron
Weight:
0.7kg
Size:
39x22cm / 59x32cmcm
Style:
Post-modern/American/Nordic, etc.
Space:
living room/porch/aisle, etc.
Package list :
1 * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
A perfect ornament for home decoration, dining table or a gift to the loved ones. :

Vevő választása