Szobatisztaság, szobatisztaság, a Fiúk szobatisztaság Wc, Levehető Gyerekek, Lányok, Gyerekek(Zöld PVC-párna)

Szobatisztaság, szobatisztaság, a Fiúk szobatisztaság Wc, Levehető Gyerekek, Lányok, Gyerekek(Zöld PVC-párna)

HUF 2875.50

Összeg

Célja, hogy megakadályozza a vizelet a fröccsenő.Az első rész merül fel, hogy megakadályozza a vizelet ne használjon nedves a baba ruhákat.Lehet hajtani tárolt, ha nem használja, elfoglal egy kis helyet.Levehető frissítés PVC puha párna, jó minőségű, jó tartás, ellenáll a nagyobb feszültség.Szilikon bázison, anti-slip, biztonságos, stabil, hogy a baba még stabil védelem.Ergonomikus streamline ülés minták célja szerint a 2-8 éves gyerek hip görbe, puha, kényelmes viselet.Kétoldalas korlátok könnyű megérteni, illeszkedjen a baba ujjaival, kényelmesebb megragadni tartsa a baba használható biztonságosan, megbízhatóan.Beállíthatja a pedál szerint a baba magassága, hagyja, hogy a baba ülj fel könnyen.Szolgáltatás : 1. Levehető frissítés PVC puha párna, jó minőségű, jó tartás, ellenáll a nagyobb feszültség.Szilikon bázison, anti-slip, biztonságos, stabil, hogy a baba még stabil védelem.2. Beállíthatja a pedál szerint a baba magassága, hagyja, hogy a baba ülj fel könnyen.3. Ergonomikus streamline ülés minták célja szerint a 2-8 éves gyerek hip görbe, puha, kényelmes viselet.4. Kétoldalas korlátok könnyű megérteni, illeszkedjen a baba ujjaival, kényelmesebb megragadni tartsa a baba használható biztonságosan, megbízhatóan.5. Célja, hogy megakadályozza a vizelet a fröccsenő.Az első rész merül fel, hogy megakadályozza a vizelet ne használjon nedves a baba ruhákat.Lehet hajtani tárolt, ha nem használja, elfoglal egy kis helyet.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : szobatisztaság Seat Material : PP + PVCColor : Zöld Jellemzők : 1. Ülni még nem uralkodik; Felszerelt csúszásgátló szilikon pad.2. Levehető, puha párna teszi kényelmesebbé a baba ülni, a könnyű tisztítást. 3. Rajzfilm aranyos megjelenés, karfa-biztonsági Csomag Lista : 2 x Létra Side7 x Tartozékok 1 x Pedal1 x Cushion1 x Kézikönyv Megjegyzés : Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.


A fő tulajdonságok

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Potty Training Seat
Material:
PP + PVC
Color:
Green 
Features:
1. Sit still and do not sway; Equipped with anti-slip silicone pad. :
2. Detachable soft cushion makes it more comfortable for baby to sit and easy to cleaning.  :
3. Cartoon cute appearance, safety armrest :
Package List:
2 x Ladder Side :
7 x Accessories   :
1 x Pedal :
1 x Cushion :
1 x Manual  :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Vevő választása

Junior Öröm Baba Bili, Rózsaszín
  • Új

Junior Öröm Baba Bili, Rózsaszín

HUF 1348.65

Erős, Masszív.Kis csomag szállítás.Könnyen tisztítható.Junior Joy baba fürdő termékeket úgy tervezték a baba kényelme, mint az elsődleges cél.Gyártott részletekre, baba fü