Ronglia Matt Hamis Nails Fehér Hosszú Koporsó Nyomja meg a Köröm Mesterséges Teljes mértékben Fedezi a műköröm a Nők, Lányok (24Pcs)

Ronglia Matt Hamis Nails Fehér Hosszú Koporsó Nyomja meg a Köröm Mesterséges Teljes mértékben Fedezi a műköröm a Nők, Lányok (24Pcs)

HUF 943.65

Összeg

A műköröm készült kiváló minőségű ABS anyagok, amelyek egyfajta zöld, környezetbarát anyag, nem mérgező, íztelen, valamint ártalmatlan az egészségre, a körmök divatos, újszerű, friss.Hamis köröm jön a 12 változatos méretű, így könnyen a méret, ami illik mindegyik ujjad.,ez a termék tartalmaz 24 Pcs hamis körmök.Teljes borító szögek állnak rendelkezésre szürke, fehér.Hordhatod őket tetszőleges sorrendben.A köröm nem ragasztót, majd azt újra felhasználhatja.A műköröm könnyen alkalmazható, biztonságos, a köröm matricák.Adunk el két köröm ragasztó matricák, majd egy kis körömreszelő ingyen, ami lehet díszítve, valamint iktatott be minden hossza alakját.Művészeti köröm nagyon alkalmas a profi manikűr szakértők vagy manikűr gyakorlatban nagyon alkalmas esküvő, bál, társkereső, továbbá a Halloween, Karácsony, Valentin Nap, illetve más, fesztiválok, nagyon alkalmas, mint egy ajándék a barátnő, család, barátok. ★RONGLIA★ Ronglia egy szépségápolási termékek áruház 1998-ban alapítottak egy története évtizedek óta.Ronglia fő termékek közé, nyaklánc, karkötő, bokalánc, test láncok, nyomja meg a köröm, stb. kiváló minőségű, jó szolgáltatás hozzáállás.Megy a bolt, hogy többet, remélem, hogy tetszik, nagyon szépen köszönöm a vásárlást.★ÓVINTÉZKEDÉSEK★ A méret nyomja meg a körmök darab mért kézzel.Ha bármilyen hibát normális, köszönöm a megértést.A körmök 24 körmök, ne használjon folyékony ragasztó, tartós, nem könnyű, hogy leesik, lehet viselni, bármikor, környezetvédelem, kényelmes, nem fáj körmök.Egy dobozban 24 darab hamis körmök .ez az összeg egy személy.Figyelembe véve, hogy a különbségek a körmei minden egyes személy, 10 darab alkalmas a körmök kiválasztott 24 darab.★ILLESSZE MÓDSZER★ 1. Távolítsa el a felszíni keratin által finoman csiszolás a köröm szeleteket egy bozót, öblítse le, majd tovább a köröm tiszta, száraz. 2. Válassza ki a megfelelő méret a köröm el a megfelelő mennyiségű ragasztó, ragasztószalag belül a kiválasztott körömlemez. 3. Csatlakoztassa egy szeletet a gyökere a hamis köröm az első köröm a köröm 8 másodperc, maradj szorosan. ★ARRÓL, HOGY VISSZA★ 1.Nagyon köszönjük, hogy megvásárolta a tiszta köröm.Ha azt hiszed, valami baj van a termék, ne aggódj, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi fog szolgálni téged teljes szívemből. 2.Annak érdekében, hogy szolgálja, hogy jobban elfogadjuk, hogy visszatér.Kérjük, tartsa be a divat köröm ép, majd helyezze vissza az eredeti csomagolásában,köszönöm a megértést.


A fő tulajdonságok

Vevő választása