Ajtó Megjelenítő Felülettel rendelkező, nagy teherbírású Forgó Adatvédelmi Coverfor Ajtó Vastagság 55-90mm, Anti-Theft 220 Fokos Szögben, a Biztonság Otthon,Iroda, Hotel (1)

Ajtó Megjelenítő Felülettel rendelkező, nagy teherbírású Forgó Adatvédelmi Coverfor Ajtó Vastagság 55-90mm, Anti-Theft 220 Fokos Szögben,

HUF 2619.00

Összeg

WIDED HASZNÁLT:Modern biztonsági ajtó néző pedig ajtó kémlelő ablak, ajtók.Tökéletes kukucskálón otthon, iroda, hotel, bejárati ajtó, ahol meg kell, hogy lásd, monitor, kém rá, aki kívülről az ajtót, amikor megszólalt a csengő megnyitása előtt, feltéve, ha extra adatvédelmi biztonságát.Egy biztos kiegészítője bármely kaputelefon, biztonsági ajtó, monitor, ajtó kiegészítők.BIZTONSÁGOSABB& sérülések ELLEN : az A külön design a címlapon , a pontos szál szereposztás anti:pusztítás, anti kanyargó, anti:csúszás, valamint anti:emelje, hatékonyan megakadályozza, hogy a tolvaj a károsítja az ajtót néző, védd meg a házadat a burglaryt house invázió, valamint védi a személyes biztonságát.ULTRA HD LENCSE : https : Magas minőségű optikai lencse 220:mértékben vizuális angyal kínál egy kristálytiszta kilátás egy széles látószögű lefedettség.Könnyen megtekintheti a teljes környező területen a tetején a fej, a láb, hogy valaki előtt áll.A szálloda a legmagasabb minőségi biztonság a családnak.BIZTONSÁGOSABB& sérülések ELLEN : az A külön design a címlapon , a pontos szál szereposztás anti:pusztítás, anti kanyargó, anti:csúszás, valamint anti:emelje, hatékonyan megakadályozza, hogy a tolvaj a károsítja az ajtót néző, védd meg a házadat a burglaryt house invázió, valamint védi a személyes biztonságát.NÖVELI ADATVÉDELEM : az A forgó hátlap csendes amikor a hátlapot a helyére, biztosítva a látogatók kívül nem látnak át a nézőt a házadba, s nem veszi észre, ha az ajtó mögött, mely a legmagasabb szintű adatvédelem a védelmüket!.KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : az Alkalmazandó ajtó vastagsága : 35 : https : 60mm / 1.4:2.4 alkalmas fa, üvegszálas vagy fém ajtók,Könnyen telepíthető, a hossza állítható megfelelően, az ajtó viewer lehet cserélni 5 percen belül szerszámok nélkül.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Ajtó Viewer Material : Alloy Color : Piros, Bronz Színű, Bronz Színű, Arany Színű Csiszolt, Fényes Szín (választható) Hossza : Kb. 6cm / 2.4 in Suitable Lyuk Átmérője : Kb. 16-23 mm / 0.6-0.9 in Suitable Megnyitó : 16mm / 0.6 a Diameter Applicable Ajtó Vastagsága : 55-90mm / 2.2-3.5 in Installation : Felületre szerelt, nyitó hole Weight : Kb. 48g / 1.7 oz Package Lista : 1 x Ajtó Viewer Note : 1. Kérem, engedje meg, 0-2 cm-es hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


A fő tulajdonságok

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Viewer
Material:
Alloy
Color:
Red Bronze Color, Bronze Color, Gold, Brushed Color, Bright Color (optional)
Length:
Approx. 6cm / 2.4in
Suitable Hole Diameter:
Approx. 16-23mm / 0.6-0.9in
Suitable Opening:
16mm / 0.6in Diameter
Applicable Door Thickness:
55-90mm / 2.2-3.5in
Installation:
Surface mounted, opening hole
Weight:
Approx. 48g / 1.7oz
Package List:
1 x Door Viewer :
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Vevő választása