DIY Gyémánt Festmény Készletek Felnőttek számára, Mikulás Szán faház 5D Teljes Kör Fúró Gyémánt Festmény Kit Hímzés Művészeti lakberendezés

DIY Gyémánt Festmény Készletek Felnőttek számára, Mikulás Szán faház 5D Teljes Kör Fúró Gyémánt Festmény Kit Hímzés Művészeti lakberendezés

HUF 11232.00

Összeg

[A megfelelő méretű] - 16x20 Hüvelyk(keret nélküli). [Továbbfejlesztett Gyémánt] - 5 D kerek gyakorlat a sokrétű gondolkodás, több csillogó pedig káprázatos. [HD vászon] - öntapadós vászon, világos, rács,se gyémánt lesz esett;adjunk hozzá 30%-40% - kal több, a gyémánt,a tároló táska, kényelmes a következő töltse gyémánt. [Design gyermekek teljes barátaival, hogy növelje interaktivitás;csökkenti a stresszt, enyhíti a szorongást. [Tökéletes dekoráció, vagy ajándék] - Alkalmas,, díszítésére a nappali, hálószoba, iroda, étkező.Nagyon-nagyon alkalmas születésnap, Karácsony vagy más ünnepi évfordulók, hogy barátok, gyerekek.Specifikáció : Anyag : Strasszos+ Canvas Coverage : Teljes Drill Size : 16x20inch Package Tartalmazza : ✔1*Nagy felbontású festés vászon✔Színes kerek gyémánt✔Pont gyémánt tollal 、diamondtray、clay DIY Lépéseket : 1.Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök.2.Lásd az alábbi táblázatban a vásznon, hogy megtalálja a megfelelő bűvös kocka gyémánt.3.Alkalmazza a megfelelő mennyiségű gyémánt ragasztó, hogy a tollat.4.Bot a megfelelő gyémánt.5.Bot a gyémánt rá a megfelelő vászon.6.A többi gyémánt lehet betenni a csomagolás zsák.7.Használja a könyvet, vagy a kezét, nyomja meg a gyémánt annak érdekében, hogy több stout.Megjegyzések : 1. NE érje túl sok befejezetlen terület vászon esetében a viszkozitás csökkenése.2. Hogy elkerüljék a gyűrődés, NE hajtsa meg a vásznon.3. A gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében az ilyen asswallowing.4. A termék nem tartalmazza a keret.Ez csak egy hengerelt vászon.Kérjük, keret által szemüveg vagy fából készült, majd tedd a haza, mint fordecoration díszei.5.Ha a gyémánt képet kap hiányzik a gyémánt, Kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mail címen az első alkalom,.,mi szállítjuk a gyémánt ingyenesen lehetővé teszi, hogy teljes gyönyörű festmények.


A fő tulajdonságok

Material:
Rhinestone+ Canvas
Coverage:
Full Drill
Size:
16x20inch
Package Includes:
✔1*High definition painting canvas :
✔Colorful round diamonds :
✔Point diamond pen 、diamondtray、clay :
DIY Steps:
1.Open the box and check the diamond draw special tools. :
2.Refer to the table below the canvas to find the corresponding magic cube diamond. :
3.Apply a proper amount of diamond adhesive to the pen. :
4.Stick the corresponding diamond. :
5.Stick the diamond onto the corresponding canvas. :
6.The rest of the diamonds can be put inside the packaging bag. :
7.Use book or your hand to press the diamonds to ensure it's more stout. :
Notes:
1. Do NOT expose too much unfinished area of canvas in case of viscosity reduction. :
2. To avoid creasing, do NOT fold the canvas. :
3. The diamond inedible, do not let children play in order to avoid accidents such asswallowing. :
4. The product not included the frame. It is just a rolled canvas. Please frame it by glasses or wooden and hang in your home as fordecoration adornments. :
5.If the diamond picture you receive is missing the diamond, Please contact us by email at the first time.,we will deliver you the diamond for free to allow you to complete beautiful paintings. :

Vevő választása