ASHOMELI King Size Vigasztaló,Hűtési a Vigasztalót, az Éjszakai Izzadás a Szezonban már Le Alternatív Paplan,Dunna Helyezze be a Sarkon Lapok (Sötét Szürke,Király,90x102)

ASHOMELI King Size Vigasztaló,Hűtési a Vigasztalót, az Éjszakai Izzadás a Szezonban már Le Alternatív Paplan,Dunna Helyezze be a Sarkon

HUF 9448.65

Összeg

❤️a Paplan Több a Töltelék, Mint a Vigasztaló a Piacon, Így a Súly Nehezebb, Mint a Vigasztaló a Piacon.Király Súly 7.98 Kiló. ❤️Tipp : Mivel ez a vigasztaló vákuum csomagolt, ez nem lehet tudni, hogy rázza fel, amikor először nyissa ki.Lehet, hogy tegye be a szárítóba, vagy exposet, hogy a napfény egy pár órát, majd rázzuk fel szépen. ❤️VIGASZTALÓ KING SIZE - Paplan paplan helyezze be intézkedések 90 cm x 102 cm. ❤️KIEMELKEDŐ DESIGN - Tartós ildikó, pontos gyémánt foltvarrás varrás biztosítja, kiváló a hosszú élettartam, valamint elegáns, hogy illeszkedjen minden dekoráció. ❤️Jó MINŐSÉGŰ - Biztosítja a tartósságot keresztül erős varrás, felhasználásával előállított, kiváló minőségű tölteléket. ❤️MOSHATÓ GÉP - Gép mosás kíméletes ciklus hideg vízzel, nap-száraz vagy szárítható, alacsony, ha szükséges. ❤️MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁST kínálunk kiváló ügyfélszolgálat.Ha bármilyen minőségi probléma felmerül, kérjük, ne habozzon, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért, mindent megteszünk, hogy segítsen megoldani a problémát.


A fő tulajdonságok

Vevő választása