YIBING Kopogtatók Fali Törölközőt Gyűrűk öntöttvas,Fürdőszobában Törölköző Jogosultja törülközőtartó,Retro Ország Stílus(Méret:17×26cm/6.6 x 10in)

YIBING Kopogtatók Fali Törölközőt Gyűrűk öntöttvas,Fürdőszobában Törölköző Jogosultja törülközőtartó,Retro Ország Stílus(Méret:17×26cm/6.6

HUF 6883.65

Összeg

●Törölköző Tartó/Törölköző Gyűrű : Telepítse a kezét, törülközőtartó mellett a tükör, vagy mosdó,elég a kényelem, amikor fel, majd mossa az arcát. ●Retro Ajtó Kopogtató : Lehet használni a bejárati ajtó.Adjunk egy kis varázsa, hogy a kapu a kapu kopogtató. ●Anyag : Kézműves.Öntöttvas konstrukció. ●Egyszerű, hogy Érdekel, & Telepíteni : Használjon egy száraz pamut ruhával tisztítsa.Előre kifúrt lyukon, ahol tudod, hogy a csavarokat,akasztás lesz könnyű. ●Szerviz : felveheti velünk a kapcsolatot minden olyan kérdést, bármikor.Igyekszünk a legjobb, hogy megoldja a kérdést. ●Húzza a gyűrű kezeli alkalmasak a legtöbb beltéri vagy kültéri ajtók.●A falra szerelt vintage törülközőtartó lehet akasztani egy törülközőt.●Jellemzők : → Fal/Ajtó Dekoráció.→ Törülközőtartó.Wall-mount Törölközőt Állni.→ Ajtó Kopogtató : Jó alternatíva, hogy a modern csengőt.→ Nagy craftmanship.Ez biztosítja év tartósságot.●Műszaki adatok→ Anyag : öntöttvas→ Méret : 17×26cm/6.6×10 inch(a képen látható módon)●Csomag tartalma : 1×Kopogtató(Tartalmazza a Szerelési Hardver : Csavarok)●Tipp : → A termék mérete mért kézzel egy hiba 1-2 cm.ez normális jelenség.→ Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különbségek miatt, a fény, a képernyő,a szín, a tényleges termék kis mértékben eltérhet a képen.


A fő tulajdonságok

Vevő választása