Vágás Sorja, 5DB 6 mm Szár Magas Keménységű Meghalni Daráló Kicsit, 5 Tároló Doboz Famegmunkáló Polírozó Csiszoló(ACDFG)

Vágás Sorja, 5DB 6 mm Szár Magas Keménységű Meghalni Daráló Kicsit, 5 Tároló Doboz Famegmunkáló Polírozó Csiszoló(ACDFG)

HUF 1525.50

Összeg

Méret Adatok : A teljes hossza a készlet körülbelül 49‑63mm, a szár átmérője körülbelül 6 mm (1/4inch), a külső átmérője a tipp kb 8mm/0.31 be.Magas Teljesítmény : A burr fájlt, állítsa be a tízszer magasabb, mint a tartósság, a nagy sebességű acél vágó, több, mint 200-szor nagyobb, mint a kicsi, csiszolókorongok, hosszú élettartam.Magas Minőségű Anyagok : Az egységes vágott burr meghatározott készült prémium minőségű volfrám-karbid hő kezelt folyamat, a keménység lehet HRC70. A széles körű Alkalmazás : A keményfém vágás burr szett nagyon alkalmas a finom részletek munka, valamint a széles körben használt fém termékek, faipari, modell mérnöki, ékszer gyártás, hegesztés, stb.Mérkőzés Használata : Általában használható, kézi, elektromos vagy pneumatikus eszközök a sebesség körülbelül 6000‑50000rpm, továbbá a gépi eszközök (a fenti ár nem tartalmazza).Szolgáltatás : 1. Méret Adatok : A teljes hossza a készlet körülbelül 49‑63mm, a szár átmérője körülbelül 6 mm (1/4inch), a külső átmérője a tipp kb 8mm/0.31 be.2. Magas Minőségű Anyagok : Az egységes vágott burr meghatározott készült prémium minőségű volfrám-karbid hő kezelt folyamat, a keménység lehet HRC70.3. A széles körű Alkalmazás : A keményfém vágás burr szett nagyon alkalmas a finom részletek munka, valamint a széles körben használt fém termékek, faipari, modell mérnöki, ékszer gyártás, hegesztés, stb.4. Mérkőzés Használata : Általában használható, kézi, elektromos vagy pneumatikus eszközök a sebesség körülbelül 6000‑50000rpm, továbbá a gépi eszközök (a fenti ár nem tartalmazza).5. Magas Teljesítmény : A burr fájlt, állítsa be a tízszer magasabb, mint a tartósság, a nagy sebességű acél vágó, több, mint 200-szor nagyobb, mint a kicsi, csiszolókorongok, hosszú élettartam.Specifikáció : Elem Típus : Vágó Burr Set Material : Wolfram Carbide Granularity : 1000 Mesh Outer Átmérő : Kb. 8mm / 0.31 in Shank Átmérő : Kb. 6mm / 1/4in Application : Használt, polírozó, meg csiszoló, gépek, légi, autó, hajóépítés, vegyipar, kézműves faragás, illetve egyéb ipari ágazatok.A csomag Lista : 5 x Cutting Burr5 x Tároló Doboz.


A fő tulajdonságok

Item Type:
Cutting Burr Set
Material:
Tungsten Carbide
Granularity:
1000 Mesh
Outer Diameter:
Approx. 8mm / 0.31in
Shank Diameter:
Approx. 6mm / 1/4in
Application:
Used in polishing and grinding, machinery, aviation, automobile, shipbuilding, chemical industry, craft carving and other industrial sectors.
Package List:
5 xCutting Burr5 x Storage Box :

Vevő választása