Dupla Elektromos mellszívó Erős Szívó Újszülött Baba, Szoptatás, Csecsemő USB Mell Szivattyúk Két Üveggel (Színe : Fehér)

Dupla Elektromos mellszívó Erős Szívó Újszülött Baba, Szoptatás, Csecsemő USB Mell Szivattyúk Két Üveggel (Színe : Fehér)

HUF 8437.50

Összeg

1. Ne aggódj, a potenciálisan káros anyagok bevitele anyatejben, Szakmai reflux design megakadályozza a tej refluxing, csak a csatornába az anyatejbe, de megtartja a tej, a friss, tiszta. 2. Elektromos mell szivattyúk a nők készült élelmiszeripari szilikon, Minden alkatrész könnyen szerelni össze.Más, mint a készülék elektromos részeihez, az összes cserélhető alkatrészeket is össze szétszerelt egy mosogatógép. 3. Dupla mellszívó, elektromos készült, a jobb kivitelezés,A baba nem riasztja fel a finom tejet a szopós, alacsony zajszint 40 d B, elektromos mellszívó hosszabb az akkumulátor élettartama, valamint könnyebb használni, Anya biztos lehet benne, arról, hogy a baba aludni használni, elektromos mellszívó, dupla szabadon. 4. LCD Blue-Ray digitális kijelző lehetővé teszi, hogy a képernyő egyértelmű, éjszaka, amikor a motor működik, alacsony zaj, amely nem zavarja a család. 5. Dupla mellszívó design lehet elérni a magas hatékony szoptatás, express több tejet kevesebb idő alatt, akkor akár 50% - át az idő, nagyon fontos, hogy új anyuka, Ez a kettős mell szívó szivattyú, teljes érintőképernyős kialakítás, könnyen kezelhető, csak egy kattanást.


A fő tulajdonságok

Vevő választása