deweisn LED Smink Tükör, Utazás, 32 Led Égő Hiúság Tükrök Szabályozható Világítás,Kompakt, Vékony, Újratölthető Megvilágított Tükör, Lehajtható Smink Tükör Szépség (Zöld)

deweisn LED Smink Tükör, Utazás, 32 Led Égő Hiúság Tükrök Szabályozható Világítás,Kompakt, Vékony, Újratölthető Megvilágított Tükör,

HUF 2428.65

Összeg

Az ÚJRATÖLTHETŐ MEGVILÁGÍTOTT TÜKÖR - Beépített 1000m Ah lithium akkumulátor, Ne aggódj elemcsere, 32 Led világítás adja a rendkívül fényes, természetes fény, a tökéletes fényviszonyok mellett a napi smink.OKOS SZABÁLYOZHATÓ VILÁGÍTÁS - Beépített szenzoros kapcsoló, valamint a fényerő a LED állítható által érintőképernyő, hogy megfeleljen a különböző smink alkalommal.Tartsa az ujját a főkapcsolót, majd kapcsolja között 100% , 50%, illetve 10% - os fényerő.ULTRA-VÉKONY, HORDOZHATÓ KIALAKÍTÁS - A teljes méret a smink tükör szól 19.4 x 13 CM ( 7.6 x 5,1 hüvelykes), 0.57 hüvelyk vastagságú, amikor hajtogatott.Könnyen tedd be a táska vagy bőrönd tökéletes utazási használni.RENDSZERES 1 X TÜKÖR - Anélkül, hogy nagyítású nem deformálódik, nem szédülök.Biztosítson jó perspektíva, saját használatra.Egy tökéletes ajándék lányoknak,hölgyeknek, valamint a profi smink.ÖSSZECSUKHATÓ DESIGN - Desk tükör, állítható állvány, amikor a tükör nyitott, beállíthatja, hogy a szög tükör, amennyire szüksége van.A tükör lehet rögzíteni a 90 fokos 75 fokos. 1. Tedd az ujjad a power kapcsolót a tükörben bázis, a tükör lesz a kivilágított. 2. Tartsa az ujját a power kapcsolót, akkor állítsa be a fény, fényesség, mint az ön igényeinek. 3. A finger le a főkapcsolót, majd érintse meg újra, a világítás kikapcsol. ⑴ Csatlakoztassa a micro-USB port 5 V-os tápegység vagy számítógéphez a mellékelt USB-kábellel. ⑵ , Amikor a töltés megkezdésekor a kijelző kigyullad.Amikor a tükör kerül felszámolásra teljes, a kijelző automatikusan kikapcsol. ⑶ Töltés Előtt a tükör előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a kapcsoló KIKAPCSOLT állapotban van. 1x LED Smink Tükör. 1x USB Kábel. 1x Termék Használati útmutatójában.Mint egy smink tükör gyártó, büszkék Vagyunk arra, hogy hozza a gyönyörű, hogy a napi rutin.A hiúság tükrök össze esztétika, a praktikum, illetve hasznosságát, hogy tegyék egy-az-egy-fajta smink élmény - így a legjobb, bárhol is van.


A fő tulajdonságok

Vevő választása