Általános Köröm Bélyegzés Lemezek Tér Divat DIY Kép Hal Sablon Nyomtatás Manikűr Szalon Design (NAPLÓ-157)

Általános Köröm Bélyegzés Lemezek Tér Divat DIY Kép Hal Sablon Nyomtatás Manikűr Szalon Design (NAPLÓ-157)

HUF 403.65

Összeg

Magas Minőség-A lemez készült 304 rozsdamentes lopni,Strapabíró, Masszív.Lehet kapni kép könnyen.Alkalmas minden – A köröm bélyegzés lemez a megfelelő méret tökéletes kezdőknek szakmai köröm művészek otthon vagy a szalon, hogy tervezd meg a saját stílusokat.EGYEDI DESIGN - Bélyegzés lemezek tervezett biztosítja az egyedülálló élményt nail art.Sok teljes méretű képeket.Virág,Állat, Zamatos, Növény, Mozaik, Levelek, Geometria, Illúziók.Könnyen használható – át design sablon a lemez, hogy a köröm segítségével egy lengyel szín.Ez a lemez is lehet használni, hogy fordított bélyegzés.Csak át a képet, hogy stamper, majd töltse fel felvázolja a különböző lakk vagy festék, ecset segítségével, vagy adagoló eszközzel, ami az egyedi matricák vagy matricát.Legmelegebb Szolgáltató Nem számít, bármilyen problémával találkozol,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk,mi megoldjuk helyetted.Termékleírás : 100% új Retail Size : Kb. 6*6 cm a Csomag Tartalma : 1 db Nail Art Bélyegzés Plate The lemez védi egy vékony átlátszó védőfóliát, kérjük, távolítsa el a film használat előtt, úgy, hogy a körömlakk vihető át a stamper.Szolgáltatás : 1. Alkalmazni base coat vagy hagyományos lakk a köröm.2. Alkalmazza a körömlakk, hogy a kívánt képet belül egy tányért. (Ajánlott : a Szilárd Színű Körömlakk, úgy, hogy a textúra lesz vastagabb, mint a többi köröm lengyel)3. Egy lehúzó odahajolt 45 celsius-fok, karcolás, túlzott lengyel le gyorsan, határozottan belülről kifelé.4. Azonnal nyomja meg a stamper egy gyengéd gördülő mozgást, hogy vegye fel a design.A kép át a bélyeg.5. Bélyegző a kép a köröm egy gyengéd, gördülő mozgással.A kép át a szög.6. Ismételje meg a lépéseket az összes körmét.7. Miután köröm célja, alkalmazni felső kabát tartós viselet.Figyelmeztetés : az lehet, hogy a dimenzió hibák bizonyos fokig miatt kézi mérés.


A fő tulajdonságok

100% new Retail :
Size:
Approx. 6*6cm
Package Contents :
1 pcs Nail Art Stamping Plate :
The plate is shielded by a thin transparent protective film, please remove the film before use, so that the nail polish can be transferred by the stamper. :
Feature :
1. Apply base coat or regular polish on the nail. :
2. Apply the nail polish to desired image within a plate. :
(Recommended:
Use the Solid Color Nail Polish, so that the texture will be thicker than other nail polish)
3. Make a scraper leaned over 45 degrees and scrape excessive polish off quickly and strongly from inside to outside. :
4. Immediately press the stamper with a gentle rolling motion to pick up the design. The image is transferred on the stamp. :
5. Stamp the image on your nail with a gentle rolling motion. The image is transferred on your nail. :
6. Repeat the steps for all of your nails. :
7. After nail art designed, apply top coat for lasting wear. :
Notice: :
There may be dimension errors to some degree due to manual measurement. :

Vevő választása