Mosuch Karácsonyi Harisnya Tartók Köpeny, Karácsonyi Kandalló Akasztó Horog, Nincs-slip Védő Párna Mantel Koszorú Fém Befogó Készlet 4 (Fekete)

Mosuch Karácsonyi Harisnya Tartók Köpeny, Karácsonyi Kandalló Akasztó Horog, Nincs-slip Védő Párna Mantel Koszorú Fém Befogó Készlet

HUF 1753.65

Összeg

A Karácsonyi mantel készült cink ötvözet anyag, a felületre permetezzük, hogy megakadályozza az oxidációt.Ez az erős Karácsonyi harisnya horog ellenáll akár 10 kilót is használható lógó díszek vagy, mint egy lógó bevásárló táska a mindennapi életben.A köpeny harisnya fogas van egy sima felületre, majd visszafogott színű.Lehet illeszkedik bármilyen színt a köpeny.Nagyon erős, nem többet aggódnia, hogy ezek a harisnya zárójelben, hogy kopott, törött, vagy nem fáj gyerekek vagy háziállatok.A kandallón harisnya fogas nagyon alkalmas lóg Karácsonyi díszek, például Karácsonyi koszorúk, Karácsonyi harisnya, Karácsonyi labdák, lámpák, stb.Egyszerű, de praktikus.Ezek a raktáron horog használata egyszerű telepítés nélkül szerszámok, szegek, vagy bármilyen felvételt.Ez a kandallón horgok harisnya között változtatható 1.4", 3", hogy illeszkedjen a legtöbb mantel szegélyek,formájú, méretű.Beállíthatja úgy, hogy megfeleljen a kandallón, hogy megfeleljen egy komplex lejtős, vastag, vékony, sekély vagy tégla kandalló.Minden Karácsonyi harisnya rack készlet felszerelt ragasztó csíkok, amelyek a beillesztett a fogasok, hogy érintse meg a köpeny.Ezek a vastag védő párna védi a felületet a kandalló, kandalló, vagy a tábla, hogy karcos.Karácsonyi harisnya horgot lehet használni, hogy lefagy a Karácsonyi harisnya, lámpák, girlandok, Karácsonyi díszek, táskák, stb.Széles körben használják Karácsonyi harisnya rack : Köpeny, harisnya rack gyakorlati Karácsonyi harisnya vagy más díszek, mint füzér, valamint kandalló fények.A zokni horog készlet is a legjobb választás, hogy adjunk egy ünnepi hangulatot, de ez is egy bölcs választás Karácsonyi party dekoráció.Feartures a Mosuch Haza Konyha Lógó Horog : . 1. 5 szín választható : https : Ezüst, Arany, Barna, Fekete, Bronz.Minden csomag tartalmazza 4 csomag kandalló köpeny fogasok egy dobozban. 2. A harisnya tartók köpeny, könnyű telepíteni, a safty sima szegély nélkül károsíthatja a kandalló/köpeny. 3. Könnyű, de erős.A harisnya horgok fér még a harisnyát, hogy a Mikulás töltötte színültig akár 10 kiló. 4. A kandallón horgok harisnya között változtatható 1,4-3, hogy illeszkedjen a legtöbb mantel szegélyek,formájú, méretű. 5. Ezek a készlet 4 harisnya tartók használható kandallók, hogy adjunk egy ünnepi hangulatot a tökéletes lóg harisnya, karácsonyi party dekoráció, ünnepi dekoráció füzér, lámpák kandallóból.


A fő tulajdonságok

Vevő választása