FunsLane Puha Ruhával Könyvek Babák az Első Év Ajándék, Baba Tevékenység Anyag Nem Mérgező a Vén Könyvek, a Csecsemők Fiúk, Lányok Korai Oktatási, Tanulási Játékok, Tökéletes Baba Zuhany (12 Db)

FunsLane Puha Ruhával Könyvek Babák az Első Év Ajándék, Baba Tevékenység Anyag Nem Mérgező a Vén Könyvek, a Csecsemők Fiúk, Lányok

HUF 2563.65

Összeg

????【BABA ELSŐ PUHA ruhával KÖNYVET meghatározott】12 Pack új tervek között szerepel a zöldség, a tengeri világ, kifejezés -, állat -, vizuális képzés, az alak, a Szállítás, a szín, a szám, a gyümölcs, a természet, rajta.A baba első évében játékérzet, puha ruhát könyvek. ????【SZÉP MINTÁK】 A könyv célja a hurok, könnyű, hogy meg kell gyűjteni.Van ránc papír, nyávogós, a külső oldalak, amelyek hatékonyan vonzza a babák figyelmét, amelyek végtelen óra szórakozás!. ????【ÚJ fejlesztésű KÖNYVET MEGHATÁROZOTT】A 12 pack új könyvek jól megtervezett élénk színeket, valamint az oktatási tartalom.Élénk ábrák, színek, tökéletes a csecsemők, a kisgyermekek, hogy élvezze. ????【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】a nem mérgező, mosható szövet, hogy a könyvek tartós tartósság érdekében.hibátlan oldal cég varrás garancia a könyvek könny-ellenálló. ????【TÖKÉLETES AJÁNDÉK BABÁK】előnyös fejlesztése babák képzelet, a vizuális felismerő, kategorizálás, valamint érzékszervi képességek.El tudod olvasni ezeket a könyveket a kicsi, vezesse felfedezni ezt az új világot.Ezek a színes baba ruhával, a könyvek tökéletes babaköszöntő ajándékok.


A fő tulajdonságok

Vevő választása