DOTAATDW Autó Belső Berendezés Csík a Telepítési Eszköz, 8M/26.25 ft Autó Belső Készítő Kárpitozás, Autó Belső Külső Dekoráció (Electroplate Piros)

DOTAATDW Autó Belső Berendezés Csík a Telepítési Eszköz, 8M/26.25 ft Autó Belső Készítő Kárpitozás, Autó Belső Külső Dekoráció (Electroplate

HUF 1753.65

Összeg

????【Csomag tartalmazza】 Egy tekercs autó díszítőelemek 8 M(26.25 ft) a telepítési eszköz, ahhoz, hogy díszítse a kocsit.Megjegyzés : Amikor találkozik a sarkon, először vágjuk le a háromszög ollóval a strip-en, úgy, hogy a telepítés több cég pedig nem könnyű, hogy ne nyúljanak. ????【Minőségű Anyagból】Autó kárpitozás kiegészítők készülnek minőségű krómozott PVC anyag, a jellemzők, a kopásállóság, a kémiai korrózió ellenállás, ők pedig tartós használata, nehéz megtörni, nem könnyen elhalványul, szagtalan, amely támogatja, hogy hosszú idő szolgáltatás. ????【Személyre szabott Dekoráció】Autó belső készítő kárpitok intézkedés, szakasz hossza : kb 0.24 inch, vastagsága : kb 0.04 inch, amely megfelelő az ön számára, hogy használja őket, hogy díszítse a kocsikat, hogy az autó belső légkör, finomabb, stílusos. ????【Design】autó Belső díszítőelemek lehet hajlított, szabadon, vagy vágott szabadon az ön igényei szerint.Az autó belső készítő díszítőelemek nem kell illeszteni, T-alakú design, csak helyezze be, anélkül, hogy káros, maga az autó.A feltöltés végén nem sima, a súrlódás nőtt, a testet szorosan csatolt, hogy a telepítés stabilabb. ????【Funkció Alkalmazás】1. Por.Autó belső készítő csík megakadályozhatja, hogy a bejegyzés a kőris réteg megoldani a gondot a takarítás. 2. Rezgéscsillapító.Ez lehet enyhíteni a sokkot okozott a rés, illetve csökkenti a zaj az autó. 3. Használat.Sok féle jelenetek, mint például ajtók, műszerfal, windows, stb., ameddig csak van egy szakadék, használhatja, hogy díszítse a kocsit.


A fő tulajdonságok

Vevő választása