iSuperb 2 DB Gyanta Formák Állagú Szilikon Formák Vizet Fodroz Polimer Agyag Formákat Sejtet, Hogy DIY Óceán Gyanta Art Ékszer Kézműves Medál, Nyaklánc Készítése (Átlátszó)

iSuperb 2 DB Gyanta Formák Állagú Szilikon Formák Vizet Fodroz Polimer Agyag Formákat Sejtet, Hogy DIY Óceán Gyanta Art Ékszer Kézműves

HUF 1613.25

Összeg

Amit kapsz : 2 Db víz gyűrűző szilikon formák, egy nagy, meg egy kicsi, tökéletes, hogy a sejtek gyanta művészet létrehozása óceán hullámai tengeri témájú ékszerek.Anyag : A penész készült kiváló minőségű szilikonos, rugalmas, újrafelhasználható, ellenáll a könny, nem pedig könnyen deformálódik, nagy átláthatóság, ellenőrizze az öntési folyamat során bármikor.Elegáns stílus : A gyönyörű víz gyűrűző design ad a különböző vizuális hatás.A vonalak tiszta, könnyű használat.Adjunk hozzá néhány pigment, a festék pedig beágyazása néhány töltőanyagok, hogy az óceán a téma díszek.Könnyen kiadás : sima, fényes terek, csökkentésével kell csökkenteni, valamint a lengyel kész gyanta elemek.Miután a projekt teljes mértékben gyógyítható ez könnyű lesz, pop, vagy akár a gyanta penész spray.A széles körű alkalmazás : Alkalmas, hogy érdekes, tartalmas, különleges Karácsonyi vagy születésnapi ajándék a család, barátok, mint a DIY kézműves, fülbevaló, nyaklánc, ékszer medál, kulcstartó, stb.Termék műszaki adatai : .Anyaga : Szilikon.Szín : Átlátszó.Nagy méret : 17.6 x 10.2 cm / 6.9 x 4 inch; Súly : 60 g/Db.Kis méret : 8 x 8 cm / 3.1 x 3.1 inch; Súly : 30 g/Db.A csomag Tartalmazza : 2 x Formákat. 1. Öntsük polimer agyag vagy uv ragasztó a penész, szüntessük meg egyenletesen.Majd várjon legalább 24 órát, hogy megszilárdítsa, mielőtt demolding. 2. Vágja le a uncessary része ragaszkodik a részek van szüksége, hogy a felület fele-tette gyanta művészeti így. 3. Tölts még egy réteg ragasztóval, majd adjunk hozzá néhány dekorációs anyagok, illetve a díszek a művészeti szerint a saját beállítások, mint a csillogó por, flitterekkel, gyanta, festékek, stb. 4. Várj egy kicsit, míg az óceán gyanta művészet kész!.


A fő tulajdonságok

Vevő választása