Fürdőszoba Szőnyeg Szőnyeg 20x32 Extra Puha, Nedvszívó Fürdő Szőnyegek Szőnyeg csúszásgátló Szőnyeg Szőnyeg Kád, Zuhanyzó, Fürdő Szoba, Gépben Mosható, Száraz (Bézs)

Fürdőszoba Szőnyeg Szőnyeg 20x32 Extra Puha, Nedvszívó Fürdő Szőnyegek Szőnyeg csúszásgátló Szőnyeg Szőnyeg Kád, Zuhanyzó, Fürdő Szoba,

HUF 2698.65

Összeg

SOFTLESS FÜRDŐ SZŐNYEGEN : Ez a fürdőszoba szőnyeg 100% mikroszálas szövet, amely kínál csillapítás kényelem végső nyugalmat.Egyedi rost-zár technika, elegáns design, búcsúzzunk el tőle, hogy szörnyű rost-csökken!.EXTRA NEDVSZÍVÓ SZŐNYEG : A mikroszálas annyira biztonságos, nagy sűrűségű, valamint nagyon kényelmes, hogy megérintse.Amikor belépsz a zuhany szőnyegek, a láb beivódott a szálak pedig pajzs a láb messze a nehéz fontosabb, ez segít, hogy meghosszabbítja az életet, fürdőszoba szőnyegek. 4.Ne használjon SZÁRÍTÓ - Mivel a magas hőmérséklet elpusztítja a TPR támogatja. 1.Anyaga : Mikroszálas a Felszíni, mind a Gumi Hátlap. 2.Szín : Bézs. 3.Méret : 32 x 20". 4.A csomag Tartalmazza : 1 x fürdőszoba szőnyeg.Kérjük, győződjön meg róla, hogy a padló tiszta, száraz elég elhelyezése előtt a szőnyeg.Nincs por vagy víz alatt a szőnyeg, hiszen lehet, mert csúszik.Tisztítása a szőnyeg emelet termly jobb sokáig segítségével.Kérjük, a levegő, a mat szellőztetett helyen gyakran fenntartására, tiszta, higiénikus.Nem javasoljuk, hogy hagyja, hogy a háziállatok karom a mikroszálas szőnyeg.Bánjunk úgy, hogy a lába a legjobb spa experience egy luxus fürdőszoba szőnyeg, plüss meleg, víz-nedvszívó, adja mezítláb, egy kényelmes masszázs, fürdő, szőnyegek mindig feltéve, egy extra biztonsági szint, amikor kiszállunk a kád.Mi több, az elegáns, stílusos tökéletes díszíti a fürdőszoba, hálószoba, konyha, bejárat, stb.Hicorfe Fürdő Szőnyeg Előírásoknak. 1.Anyaga : Mikroszálas a Felszíni, mind a Gumi Backing2.Szín : Beige3.Méret : 32 x 20"4.A csomag Tartalmazza : 1 x fürdőszoba szőnyeg.Tippek, Mielőtt & Használata Közben.Kérjük, győződjön meg róla, hogy a padló tiszta, száraz elég elhelyezése előtt a fürdő mat No por vagy víz alatt a szőnyeg, hiszen lehet, mert csúszik.Tisztítása a szőnyeg emelet termly jobb sokáig segítségével.Kérjük, a levegő, a mat szellőztetett helyen gyakran fenntartására, tiszta, higiénikus .Nem javasoljuk, hogy hagyja, hogy a háziállatok karom a mikroszálas szőnyeg.


A fő tulajdonságok

Vevő választása