Alcatel 7-Tok tartó (6062W) 2018 Esetben, NewFrontier Sokk Abszorpciós Rugalmas TPU Gumi Puha Szilikon Teljes Testet Védő Fedél Alcatel 7 Filio 2018 (HVD Piros)

Alcatel 7-Tok tartó (6062W) 2018 Esetben, NewFrontier Sokk Abszorpciós Rugalmas TPU Gumi Puha Szilikon Teljes Testet Védő Fedél Alcatel

HUF 1213.65

Összeg

Prefektus design Alcatel 7 folio/alcatel 7/alcatel 6062 W/Alcatel Revvl 2 Plus (2018).Csomagolás tartalmazza 1 állítsa az esetben, 100% új márka.ANYAGA : Kemény Külső Prémium Polikarbonát héj a Poliuretán Bevonat : Megakadályozza, hogy Elszíneződés puha sokk-elnyelő TPU belső.Védő : Puha sokk abszorpciós belső szilikon hüvely & ütközés-ellenálló kemény műanyag héj hátlap nyújt kiemelkedő, nagy teherbírású elleni védelem csepp más módon is.TÉMA : Sokk Ellenállás kombinációját foglalja magában, nehéz snap az esetben puha szilikon, bőr, hogy maximalizálja a telefon védelme.Miért Válassza Az Új Határ Vezeték Nélküli Tartozék? 1. Az Új Határ Vezeték nélküli Tartozék azt jelenti, hogy kiváló minőségű termékek elérhető áron Vezeték nélküli Tartozék.Az esetek stílusosan készült ellátás biztosítása érdekében, hogy pontosan illeszkedjen a napi funkcionalitást a készülék. 2. Ez a kombináció az esetben jön egy kitámasztó az ön számára a kényelem figyeli a média tartalom vertikálisan, mind horizontálisan nélkül tartja a készüléket a kezét kényelmesen. 3. Ez esetben kínál sokk abszorbancia extra védelem, amely megvédi a telefont a csepp, vagy váratlan balesetek, miközben a telefon tiszta, karcmentes. 4. A pontos nyílások adja meg a telefon teljes funkcionalitás, míg abban az esetben, ha a hozzáférést a telefon funkciók, mint például a felső, illetve oldalsó gombok, töltő port dokkoló csatlakozó, fejhallgató jack, kamera, hangszóró. 5. Szeretnénk biztosítani, hogy a kiváló ügyfélszolgálat magas elégedettség értékelése, a csapat képviselői készen áll, hogy segítsen hétfőtől péntekig, 9 : 30 5 : 00, Keleti Idő.Leírás : a Termék Tartalma : Új Határ Vezeték nélküli Tartozék [vékony páncél] Esetén / 1 pc Kérjük, ellenőrizze a telefon típusát, majd ellenőrizze, hogy a telefon modell : 1. Nyissa meg a Beállítások Alkalmazást. 2. Görgessen a lista aljára, majd válassza ki a "a telefon/about device" 3. Keresse meg a "Modell szám," bejegyzés. 4. Ellenőrizze, hogy a "rendszerinformációk" bejegyzést. 5. Ellenőrizze, hogy a "változat" a bejegyzést.


A fő tulajdonságok

Vevő választása