Csúszásmentes Telefon Pad, 4-az-1-es Autót, 360 Fokban Elforgatható Autós Telefon tartó Cserélhető Ideiglenes Parkoló Kártya Rendszámtábla, valamint Aromaterápiás Stick (Fekete)

Csúszásmentes Telefon Pad, 4-az-1-es Autót, 360 Fokban Elforgatható Autós Telefon tartó Cserélhető Ideiglenes Parkoló Kártya Rendszámtábla,

HUF 3373.65

Összeg

【CSÚSZÁSMENTES Telefon Pad, 4-Az-1-es Autó】Egy egész darab multi-funkcionális, anti-slip mat, Az Egyetemes Ragadós Gél Pad a ragadós nagy alap, hogy tartsa,tartsa a telefont a kis dolgok stabil, biztonságot. 【Beépített Aromaterápiás Doboz】Az autóipari csúszásgátló pad célja a négylevelű lóhere lyuk szélén.Közvetlenül is beszúrhat a kedvenc aromaterápiás stick (nem tartozék), hagyd, hogy izzad illat a lyukon keresztül, valamint a diffúz egyedi szag be a kocsiba. 【360 Fokos Forgatható Telefon tulajdonosa】A mobiltelefon-tulajdonos, csúszásgátló szőnyeg lehet forgatni 360 fokban, függetlenül attól, hogy vízszintes vagy függőleges képernyőn, beállítható lesz, hogy megfeleljen a különböző betekintési szög. 【Magas Minőségű PVC Anyag】Ez nem csak egy műszerfal szőnyeg is egy autótelefon-hegy, valamint a szervező tartani az autó műszerfal kis dolgokat. 【Telefonszám Lemez】Miatt a forgó jellegű, a kijelző állni, eldöntheti, hogy elrejtse a kapcsolatot number.By a mellékelt digitális matricák (6 csoport), még akkor is, ha kint a kocsi ablakán, még mindig lehet látni a szám egyértelműen.Szín : Fekete.


A fő tulajdonságok

Vevő választása