Hidratáló Zokni,Gyógyfürdő Sarok Zokni 2 Pár Gél Zokni Repedt Sarok Javítás Gél Bélés átitatva, Vitaminok, hogy Gyógyítsa meg Kezelni a Száraz(Fuzzy Blue & Rózsaszín)

Hidratáló Zokni,Gyógyfürdő Sarok Zokni 2 Pár Gél Zokni Repedt Sarok Javítás Gél Bélés átitatva, Vitaminok, hogy Gyógyítsa meg Kezelni

HUF 1482.30

Összeg

【Búcsú SZÁRAZ SARKÚ】Guyarns hidratáló zokni gyógyítani, javítás a száraz, repedezett sarok, miközben alszol, Hidratáló Gél Gyógyfürdő Zokni .Ez adhat egy intenzív hidratáló kezelés, hogy tompítsa a kemény, száraz, repedezett, de durva bőr a láb.Továbbá egy javítása, a megjelenés azáltal csökkenti a finom vonalak az öregedés. 【KELJ FEL, HOGY SIMÁBB, PUHÁBB BŐR】 Gyógyfürdő Nedvesség Sarok zokni botanikus gél bélés folyamatosan hidratálja a bőrt, természetes, egészséges nézd, táplálja a sima, egyenletes, növeli a rugalmasságot.Gél bélés sebesség, valamint fokozza a hidratáló folyamat segít a száraz, vagy repedezett bőr gyógyulása sokkal gyorsabb, mint a testápoló, kézkrém vagy egyedül. 【MIÉRT MINKET VÁLASSZON】célunk, hogy biztosítsuk, hogy a megkönnyebbülés, amit megérdemelsz.Van egy szakmai gyár tervező csapat.Guyarns elsősorban a kutatás-fejlesztési hidratáló termelés.Válasszon magas minőségű, pamut, botanikus gél bélés, hogy a láb természetes GYÓGYFÜRDŐ. 【MOSHATÓ, VALAMINT ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ】 A sarok hidratáló zokni pamut anyag, így sok használja ki a száraz sarok zokni.Hidratáló gél a sarok rész, ezek pedikűr sarok zokni mosható, tartós ismételt felhasználásra.A gél zokni megtartja a formáját, s készen áll, hogy újra harcolni száraz, repedezett sarok!. 【100% ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT】 bízunk benne, hogy szeretni fogja az új gyógyfürdő zokni, így vásárolni a 3 pár meghatározott ma puhább, egészségesebb láb ezen a hétvégén.Minden okok miatt, csak fel velünk a kapcsolatot mailt, hamarosan az ön számára 24 órás szobaszerviz, hogy megoldja a problémákat.Amikor az érzékeny bőr a fenekén, a láb, a nyomában lesz túl száraz, akkor nyílt szét, így fájdalmas repedések úgynevezett repedések a nyomában.Azok a repedések, lehet, hogy nem csak a fájdalmas járni, de ahhoz is vezethet, hogy súlyos fertőzések.Ne aggódj.Majd talpra, jó érzés, nincs idő a hidratáló zokni.Figyelmeztetés : . 1. Kezét mossa le tiszta, hideg vízzel. 2. Száraz természetesen, hűvös helyen.


A fő tulajdonságok

Vevő választása